русский українська english
поки немає активних опитувань

результати попередніх опитувань

Новини

НовиниRSS

Подарунок до Дня Незалежності: ЗСУ мають успіхи не лише на курському напрямку. ВИСНОВКИ. (+ ФОТО, ВІДЕО)

Подарунок до Дня Незалежності: ЗСУ мають успіхи не лише на курському напрямку. ВИСНОВКИ. (+ ФОТО, ВІДЕО)
24 серпня 2024 г.
Інформаційний марафон "Висновки. Хроніки війни". Ведучий - Віталій Дехтярьов.

Дивіться в ефірі телеканалу свого регіону: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський - “Краяни”; Луцьк та Волинська обл. - 12 канал; м. Дніпро - 9 канал; Дніпропетровська обл., м. Тернівка - Тернівське телебачення; Дніпропетровська обл., м. Вільногірськ - ВТЦ; Дніпропетровська обл., м. Кам'янське - МІС; Днiпропетровська обл., м.Першотравенськ - Iмпульс; Дніпропетровська обл., м. Марганець - МСТ; Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг - 1 Перший міський; Житомирська обл., м. Бердичів - Вік; Закарпатська обл., м. Виноградів - Виноградів ТВ; Закарпатська обл., м. Хуст - Хуст; Закарпатська обл., м. Рахів - Кабель-плюс; м. Івано-Франківськ - Галстрім; м. Івано-Франківськ - К-402; м. Івано-Франківськ - НТК; м. Київ - Телевсесвіт; Київська обл., м. Біла Церква - Крокус-1; Кіровоградська обл., м. Світловодськ - Веселка; Львівська обл., м. Стебник - Сервіс сигнал; Львівська обл., м. Самбір - Телефакт; м. Миколаїв - Март; м. Одеса - ОНТ; Одеська обл., м. Чорноморськ - ІТ-3; Одеська обл., м. Ізмаїл - ТБ Ізмаїл; Полтавська обл., м. Пирятин - PTV; Рівненська обл., м. Дубно - Дубно; м. Рівне - ITV; м. Рівне - Сфера ТВ; м. Суми - Академ TV; Сумська обл., м. Конотоп - ВЕЖА; Сумська обл., м.Тростянець - TVT; м. Тернопіль - ІНТБ; м. Харків - Профіт; Хмельницька обл., м. Деражня - TV-43; м. Черкаси - Ільдана; Черкаська обл., м.Умань - Умань; Чернівецька обл., м.Новодністровськ - Реал ТБ.
Наша країна святкує День Незалежності — день гідності, сили та віри у себе. Бажаємо собі відчувати цю силу всередині, і щоб наші спільні досягнення завжди нагадували про важливість єдності та патріотизму. Вже третій рік ми святкуємо День Незалежності під час повномасштабного вторгнення росії. Але маємо і приємні новини. Московський патріархат нарешті зникне в Україні, але тільки за 9 місяців. Успіхи ЗСУ не тільки на Курському, але й на Харківському напрямках. Проте на Покровському найважча ситуація. Рашистські пропагандисти скиглять, що наступний наступ Сил оборони України буде на півдні.
00:00 - анонс
01:12 - жепутати Верховної Ради врешті-решт ухвалили закон про заборону релігійних організацій із центрами впливу в росії — передусім ідеться про українську православну церкву московського патріархату. Далі- політичний оглядач Віталій Портников.
10:00 - утримання Курська і, можливо, навіть Брянська чи Бєлгорода в найближчому майбутньому стане вирішальним козирем. Відео Юрія Бутусова.
25:56 - воїни-десантники 82 окремої десантно-штурмової бригада ДШВ ЗС України поділилися деталями перших годин Курської операції.
32:42 - російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков), який відбуває термін у в'язниці, вважає наступ України в Курській області відволікаючим маневром. Чому так - експертний огляд Євгена Дикого.
36:58 - детальне планування операції на Курщині безпосередньо вищим керівництвом та високий бойових дух захисників України.
41:34 - що відбувалося по всій лінії фронту російсько-української війни цього тижня – в огляді військового аналітика Олександра Мусієнка.
51:30 - менш як 5 км лишається від лінії зіткнення до містечка Мирноград біля Покровська на Донеччині.
56:48 - з’явилося нове відео з прифронтового Лиману, що на Донеччині.
01:05:58 - деталі операції 3 штурмової на Харківщині, а також про влучну українську бавовну в рашистському порту «Кавказ» та як русніві дрони долетіли до німецьких АЕС - в експертній думці політолога Миколи Давидюка.
01:13:42 - Що призвело до прориву кордону росіянами на Харківщині у травні 2024 року? Розслідування hromadske.
01:30:58 - як змінилось життя людей в Білопіллі на Сумщині.
01:35:58 - на думку букмекерів, шанси Дональда Трампа і Камали Гарріс на перемогу є майже рівні, але певну перевагу все ж має Гарріс. Чому так – в експертній думці політолога Олега Саакяна.
01:44:20 - Кабмін вніс важливі зміни до Постанови № 560, про призов громадян на військову службу під час мобілізації. Роз'яснення від юриста Романа Бондаренка.
01:49:24 - документальний ролик «Новий голос Прапора. Від 1991 до сьогодні» Пам’яті всіх, хто боровся і бореться за незалежність.
01:55:21 - Марія Бурмака представила нову пісню "Україна серденько". Співачка зізналася, що не любить зменшувати назви та сентиментальничати. Проте масована ракетна атака на Київ 8 липня вплинула на народну артистку.
FM-TV
другие новости
Сьогодні наш ефір святковий, адже вчора ми відзначали День нашого рідного українського прапора, а сьогодні День Незалежності! Для вас 3 треки – одні із символів нашої країни. (+ ФОТО, ВІДЕО)
24 серпня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
«Колискова для доньки» — весела пісня штурмовика Валентина Ільчука з позивним «Буржуй» для своєї донечки від Культурний Десант. (+ ВІДЕО)
24 серпня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
Богдана Бутусова - "Мама", Dima PROKOPOV - "Яскраво світи" - НОВИНКИ чарту FM-TV цього тижня. (+ ВІДЕО)
24 серпня 2024 г.
Хіт-парад "FM-TV".
Голосуйте на нашому порталі.
Мишко Адамчак: "Пересидіти війну не вдасться! Не в ЗСУ? Щодня донат хоч 10 грн. для ЗСУ!". Віч-на-віч з Тетяною Крижановською. (+ ФОТО, ВІДЕО)
25 серпня 2024 г.
Гостями в студії є політики, громадські діячі,
військові експерти, бійці ЗСУ.
Sunday news з Софією Єгоровою! До Перемоги! (+ ФОТО, ВІДЕО)
25 серпня 2024 г.
Мойсей Бондаренко, Олег Скрипка, Анна
Добриднєва, Культурний десант, Оркестр Почесної
варти, KOZAK SIROMAHA, Ісмаїл Курт-Умер,KOLA,
Тарас Петриненко.
Як відбувається закулісся концертів YAKTAK та як народжуються його відеороботи. (+ ВІДЕО)
26 серпня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
CHEEV – "Рана" та Олександр Лещенко - "Горю" - 10 і 9 місця чарту FM-TV минулого тижня. (+ ВІДЕО)
26 серпня 2024 г.
Хіт-парад "FM-TV".
Голосуйте на нашому порталі.
DISCOMAN – "На висоті" та Jerry Heil & Volodymyr Dantes – "Губи у губах"– 2 і 1 місця чарту FM-TV минулого тижня. (+ ВІДЕО)
22 серпня 2024 г.
Хіт-парад "FM-TV".
Голосуйте на нашому порталі.
KLAVDIA PETRIVNA, Маша Кондратенко — "Їде дах", Tricky Nicki & KAZKA – "не та Любов" та DISCOMAN – "На висоті"- 5, 4 і 3 місця чарту FM-TV минулого тижня. (+ ВІДЕО)
27 серпня 2024 г.
Хіт-парад "FM-TV".
Голосуйте на нашому порталі.
Вже 18 років Ірина Федишин та Віталій Човник знаходяться в офіційному шлюбі, в якому закохані завжди разом. Разом вони збирають і донати для ЗСУ на концертах в Україні та закордоном. (+ ВІДЕО)
27 серпня 2024 г.
Everyday news з Софією Єгоровою.
 
Хіт-паради
новинка

Головна | Про нас | Новини | Блоги ведучих FM-TV | Радіостанціям | Телекомпаніям | Публічні люди | Фанатам | Для ЗМІ | Партнери